On vähän jäänyt tämä bloggailu kun olen innostunut tuunailemaan kaikenmoista. Kuten kranssin

 

Lampunjalat olivat "likaiset" ja vasemman puoleinen on maalattua mattavalkoisella spraylla. Toinen täytyy vielä ottaa käsittelyyn ja hankkia hamaassa tulevaisuudessa uudet vekkivarjostimet nauhalla :)

 

 

Ostin ystävältäni isohkon yksi ruutuisen ikkunanpokan ja ajattelin kokeilla siihen sisustusteksti tarraa, voisi tulla ihan hieno, ja ostin kynttiläle ison lasimaljan johon voisi laittaa samaisella tarrtekstillä candel/s..tai muuta vastaavaa :) Ja sitten asiasta toiseen eli talorintamalle :)

Vihdoinkin talonhankkimis rintamalle kuuluu hyvää, olemme avokkini kanssa vängänneet talon hinnasta ja eilen saimme kuulla että myyjä suostuu myymään talon meille! Voi tätä riemua! Ensi viikolla keskiviikkona on luvassa kuntokaroitus ja mikäeli mitään suurempia ei ilmene,  varmistamme mitä kalustusta hintaan kuuluu (esim.kuivauskaapit ym ym.) j sen jälkeen taidamme lähteä pankkiin allekirjoittamaan lainapapereita ja kyhäämään muuttokuormaa :) Kyseessä siis 56-rakennettu, sittemmin 90- luvulla ulkoseinä ja kivijalka jätetty pystyyn ja muuten kaikki onkin sitten tehty uudestaan. Talo on 140 nelöinen, joka käsittää 3 makkaria, 3 wc:tä, kodinhoitohuoneen, saunan, olohuoneen ja ruokailuhuoneen sekä hienehkön kuistin ja yläkerran aulan ja pienen parvekkeen. Lisäksi keittiössä puuhella ja leivinuuni sekä olohuoneessa vielä varaava takka :) Remppahommia teemme pikkuhiljaa, mutta ihan ensimmäisenä taitaa edessä olla talkootyöllä puun värisen paneelikaton maalaus valkoiseksi. Sekä keittiönkaapin ovien uusiminen, lisäksi haaveilen täyslasisista pariovista ruokahuoneen ja olohuoneen välille. Kalusteita uusimme jonkin verran, tarkoituksena on myydä vanha kirjahyllyni ja 4 hengen ruokailuryhmämme. Tilalle hankitaan pelkkä tv-taso ja 8 hengen ruokailuryhmä, tietysti kummatkin valkoisena :) Lisäksi yläkerrassa on iso aula, joten matka ikeaan olisi paikallaan :)